Sústredenie Letný camp 2024
2% z danepodporíte vaše deti, robíme to pre ne.
FORMULÁR ÚDAJOV O ČLENOCH SZK
VYHLÁSENIE o bezpríznakovosti
kontakt:
sensei Ján Glatz (5.DAN)
Telocvičňa ZŠ-Tajovského
Tajovského ul. 2764/17
Poprad Slovensko
+421 905 416 499
sensei@shihanpoprad.sk
Fórum ~ Novinky na webe
Autor | Správy |
---|---|
Tomáš Hyben
|
Re: Novinky na webetakze prve informacie, aby ste zistili ako to tu hlavne funguje cely web este s trenerom doladujeme, ale pre kazdeho je hlavna informacia, ze ak si vyplni profil a zaregistruje sa, tak musi cakat kym mu trener aktivuje konto, potom si moze menit osobne udaje a nahrat fotku do profilu (budu aj osobne fotogalerie a videogalerie) cely zoznam zaregistrovanych pouzivatelov je pod tlacitkom hore "členovia" (osobne udaje sa zobrazuju iba prihlasenym uzivatelom a konto ma iba ten, koho trener schvali, takze netreba mat obavu ze si osobne udaje pozera niekto cudzi na internete) co sa tyka technickeho stupna a medaili, tak to si vyplnit neviete - to robi zase len trener (resp. ujo Marek alebo ja) ... pokial viem, tak Marek uz nejake zoznamy ma a bude nahadzovat medaile sa potom zobrazuju aj pod hornym tlacitkom "sutaze/vysledky" ale treba vlavo kliknut na statistiku medaili komu by bolo cokolvek nejasne, tak kludne moze vytvarat temy tuto v diskusii a v prispevkoch sa pytat na cokolvek |
Igor Hauser
|
Re: Novinky na webe |
Ján Glatz |
Re: Novinky na webeTomáš pridaj tu ešte jednu rubriku a to izerciu. Ľudia si budú sami ponúkať, predávať a kupovať |
Tomáš Hyben
|
Re: Novinky na webebude vlavo pod aktualitami a diskusiou ... len este nie je funkcna, tak treba vydrzat, kto by chcel nieco dovtedy predat, tak moze vytvorit temu v diskusii a ponuknut |
Ján Glatz |
Re: Novinky na webeTomáš nemôžem pridávať staršie články, admin mi už nedáva ponuku dátum a čas. keď nahodím starší článok, alebo chcem urobiť v staršom článku úpravu, nahodí ho ako posledný s aktuálnym časom a dátumom jano |
Tomáš Hyben
|
Re: Novinky na webeuz by ti tie datumy mali fungovat trener |
Tomáš Hyben
|
Re: Novinky na webev sekcii súťaže/výsledky je už funkčný kalendár so súťažami. Je to ešte také neučesané, ale doladíme to |